måndag 12 juli 2010

Födelsedagskort

Vi var hos sambons föräldrar i helgen. Där lämnades ett kort till modern och några lådor att förvara cd-skivor i. Skivorna tar över vardagsrummet och ligger i högar både här och där, så vi tyckte det behövdes. Av någon anledning vill inte bilden vara på rätt håll. Mycket märkligt då den är på rätt håll i resten av datorn, men det orkar jag inte bry mig om. Ni får vrida på huvudet (eller datorn).



I övrigt är det ganska lugnt på pysselfronten för tillfället. Värmen gör ju att man helst sitter i skuggan och dricker saft.

Det blev ingen fläder plockad för det var alldeles för varmt för att gå ut i hagen och plocka. Det blev svalkande bad istället!

Monstertomaten har fått två rejäla pinnar till tack vare sambomodern och nu tror jag att den kan hålla sig stående även om den får tomater av alla blommor. Det är faktiskt några stycken.

2 kommentarer:

  1. Får se om det här fungerar nu... Så kul med vinsterna, GRATTIS! Hoppas monstertomaten lever och frodas och får många tomater. Själv har vi fått tomater av Despina idag - vi behöver inte ens odla dem först ;-)

    SvaraRadera
  2. Tackar! Sitter och pysslar med en av stämplarna nu. Det verkar mycket mer praktiskt att slippa odla tomaterna själv. Det finns väl en viss risk att våra mognar lagom till vi åker på semester...

    SvaraRadera